Programma Lentekriebels Festival 2019 bekend

Het programma van Lentekriebels 2019 is helemaal rond. In samenwerking met Lex Nelissen heeft de organisatie van Lentekriebels Festival wederom de beste lokale bands weten te boeken.


Op vrijdag 31 mei kan men op de Bongerd vanaf 16:00 uur terecht bij foodtruckfestival ‘What The Truck?!’. Geniet van live performances van onder andere Bigs By Riot en We Zien Wel tijdens op de Bongerd en aanschouw de 11-koppige band Skartacus op het Pancratiusplein.


De zaterdag van Lentekriebels Festival staat naast ‘What The Truck?!’ ook in het teken van het Sambafestival. Met ongeveer 18 sambabands uit binnen- en buitenland, een typische Ibizamarkt en spetterende parade door Heerlen-centrum en een waanzinnige finale op het Pancratiusplein richt het festival zich op een Euregionaal publiek van alle leeftijden. Met optredens van Max Skavelaar, Dr. Funk & Mr. Soul en Lex Nelissen op de Bongerd en van The Dynamics op het Pancratiusplein wordt het programma van de zaterdag gecompleteerd.


Heëlesj Autosjtuute vindt op zondag 2 juni 2019 plaats op het Pancratiusplein in Heerlen. Een spectaculair auto-evenement dat autoliefhebbers de mogelijkheid geeft klassieke, getunede, gepimpte of andere speciale auto’s te bekijken of aan het grote publiek te showen. Daarnaast worden er voor de jeugdige autoliefhebbers activiteiten en attracties gerealiseerd. Op het terras van SCHUNCK vindt op zondag 2 juni vanaf 13:00 uur de Basquiat Buurtbattles plaats. Een breakdance- en hiphopdanswedstrijd van 150 leerlingen voor een deskundige jury. Optredens van diverse singer- songwriters en Company4U op het Pancratiusplein en optredens van Baltus & Co en CBF maken Lentekriebels Festival compleet.


https://www.lentekriebelsfestival.nl/programma


Lees hier onze laatste Lentekriebels!

Lentekriebels Heerlen

  • Facebook Clean

© 2018-2019 by VIE Event Group, Remcom & Seventh Support